City Service Taxi is een vervoersdienst voor zowel zakenmensen als particulieren. Wij vervoeren vooral veel klanten van en naar verschillende luchthavens in Nederland. City Service staat voor hoge kwaliteit van haar chauffeurs en van haar auto’s.

Wij zijn een zelfstandig taxibedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Wij doen er alles aan om u zo onbezorgd mogelijk bij uw bestemming te brengen. Voor ons betekent dat dat u als vaste klant niet elke keer een ander chauffeur krijgt, maar dat u wordt vervoerd door een bekend gezicht. Het is onze specialiteit om op tijd te zijn met altijd een zeer nette en luxe auto. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over op tijd op uw bestemming komen.

U kunt altijd bij ons terecht. U kunt reserveren via ons reserveringsformulier op deze website of bellen op telefoonnummer 071-5136606 of 06-23809600 (ook bereikbaar via WhatsApp). U kunt ritten betalen op de manier die u uitkomt: pin, creditcard, contant of op rekening. Voor vragen kunt u uiteraard ook bij ons terecht op ons telefoonnummer.